RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Вибори на 25 окрузі в Дніпрі: соціологи кажуть про перемогу Загіда Краснова

Соціологи підтвердили оцінки експертів щодо підсумків виборів на 25 окрузі у Дніпрі,зі значим відривом там лідирує самовисуванець Загід Краснов, який протягом останніх тижнів збільшив свою перевагу над конкурентами.

Так, Міжнародний аналітичний центр соціології на замовлення Фундації східноєвропейських ініціатив (Словаччина) з 11 по 17 липня провів соціологічне дослідження, яке показало: Загід Краснов випереджає найближчого конкурента на 4%.

Показники Загіда Краснова серед тих, хто вже визначився, складають 29,9%. Тоді як у представника партії "Слуга народу" 25,9%. Значно відстав від них серед виборців округу Максим Курячий – чинний нардеп від БПП. Рівень його підтримки складає 17,4%.

Соціологічне дослідження охопило 1517 респондентів віком від 18 до 70 років за статево-віковою вибіркою, методом особистого формалізованого інтерв’ю. Статистична похибка - 1,2%.

Соціолог Сергій Штепа зазначив, що нещодавній візит Президента Володимира Зеленського в Дніпро не позначився на підтримку мажоритарників. Кандидат від партії "Слуга народу" продовжив падіння у порівнянні з минулими опитуваннями і збільшив відставання від лідера гонки – Загіда Краснова.

Політолог Олександр Лазарєв зазначив, що кандидатам від партій не вдалося вирішити проблему впізнаваності.

"У своїй кампанії Краснов використовує гасла схожі з назвами популярних партій. Загід Краснов абсорбує позитивні риси брендів, оскільки їхні гасла відповідають його реальним справам, - сказав політолог. - Люди хочуть щоб місто представляв такий же рішучий політик. Той, який піклуватися про людей. Краснова добре знають за його численним промисловим підприємствам, на яких люди в середньому отримують близько 20 тис грн зарплату. Тому в ньому бачать ту людину, яка може внести конструктив в розвиток української економіки".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВибори Тема: Выборы
Теги: