RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Голова Сумської облради Токар очолив обласну організацію партії "Наш край"

Голова Сумської облради Володимир Токар очолив партію "Наш край" в області.

Про це було повідомлено на брифінгу для ЗМІ, в якому взяли участь Токар, а також співголови партії Олександр Мазурчак та Сергій Шахов.

Новобраного голову Сумської обласної організації "Нашого краю" представив співголова партії Олександр Мазурчак.

"Сьогодні партія "Наш край" — один із лідерів на місцевих виборах. За результатами виборів в об’єднаних територіальних громадах у минулому році "Наш край" закріпився у трійці лідерів. На сьогодні партію "Наш край" представляють понад 3700 депутатів у місцевих радах, а також близько 100 міських, селищних та сільських голів. Наша команда щодня розширюється! Сьогодні до неї долучився Володимир Токар", – відзначив Олександр Мазурчак.

У свою чергу Володимир Токар пояснив, чому долучився до "Нашого краю".

"За партію говорять її справи, а не слова. І результати виборів у громадах свідчать, що люди бачать та обирають тих, кому варто довіряти. Саме тому я вирішив приєднатися до партії, яка представляє людей справи, професіоналів та господарників. "Наш край" – це розвиток Сумщини!", – зазначив він.

Співголова партії "Наш край", народний депутат Сергій Шахов зазначив, що для партії дуже важливо, щоб у кожному регіоні на чолі її осередків стояли професіонали, яким довіряють люди.

"Це, безумовно, посилення нашої партії на Сумщині", – наголосив Шахов.

За результатами виборів в об’єднаних територіальних громадах минулого року "Наш край" закріпився у трійці лідерів. На сьогодні партію "Наш край" представляють 3745 депутатів у місцевих радах та 82 міських, селищних і сільських голови.