RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

Отримають гідну відповідь на виборах: Рабинович розповів про наслідки дій влади

Відкриваючи кримінальні справи проти опозиціонерів, влада знищує свій рейтинг перед виборами.

Таку думку висловив співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович, коментуючи NewsOne інформацію, про порушення кримінальної справи відносно представників своєї партії за візит до столиці Російської Федерації.

"Нормальний хід з боку влади - порушити справи проти мене і моїх соратників. Для них пошук миру - зло, нормальні відносини з Росією, з народом, з яким століттями жили поруч - теж! І тому вони відкривають кримінальні справи! Не проти тих, хто обкрадав країну, хто вбивав одну з кращих країн в Європі. Вони порушують справи проти нас за поїздку в Москву", - зауважив політик.

"Ми їздили, їздимо і будемо їздити, будемо шукати мир, - заявив Рабинович. - Прослуховуючи наші телефони, вони знають, що ми готуємо всією фракцією поїздку до Москви на парад Перемоги. Тому влада прийняла рішення внести Росію до переліку країн, після поїздки в яку ти зобов'язаний перебувати не на домашньому карантині, а на лікувальній обсервації".

Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" впевнений, що "це робиться, щоб зірвати участь делегації ОПЗЖ в параді Перемоги. Хочу нагадати, що Україна внесла великий внесок у перемогу над фашизмом, більше всіх в світі полита кров'ю людей, які захищали свою країну! Влада думає, що ми зрадимо предків, пам'ять, але ніколи цього не буде!" - підкреслив Рабинович.

Він підкреслив: "Ми будемо продовжувати дружбу з Росією, ми - сусіди і будемо жити поруч, а підігрівати ненависть можуть тільки мерзотники! Думав, що коли ми приберемо Порошенко, все зміниться. Але балет продовжився, і нам доведеться перемагати ще раз і боротися за мир, тому що альтернативи миру і мирному плану глави політради партії "Опозиційна платформа - за життя" Віктора Медведчука - теж немає!" - підкреслив політик.

Тому, продовжив Вадим Рабинович, "шановна влада, відкривайте справи, робіть, що хочете, але це показує, що українці помилилися на виборах ... Ви - влада - побачите гідну відповідь на місцевих виборах, і зрозумієте, що народ робити "терпілами" без кінця неможливо! і тоді сядете вже ви, і серйозно!.."- впевнений Вадим Рабинович.

"Втомили особи, які вважають себе великими правителями: всі ці міністри, які тягнуть країну туди, куди її не беруть і куди народ не хоче; втомили своїм нерозумінням, що робити. Вони зробили країну злиденною, і ми ходимо по світу з простягнутою рукою!" - обурився парламентарій.

"Так, на виборах ми зробили помилку, але більше цього не допустимо! Плакати не потрібно, а потрібно робити висновки. Давайте подумаємо, як нам виправити ситуацію. Якби я не вірив, що все можна виправити, я б не займався політикою. Якщо ми все ще живемо, дихаємо і розмножуємося, то у нас є сили побудувати велику Україну!" - резюмував він.