RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

"Ведуть до перемоги": Рабинович і Льовочкін очолили штаб ОПЗЖ на місцевих виборах

У п'ятницю, 19 червня, в Києві відбулася нарада керівників політичної партії "Опозиційна платформа - За життя". Її учасники прийняли одноголосне рішення: опозиційна політична сила, всі її регіональні організації візьмуть активну участь в місцевих виборах, проведення яких заплановано на 25 жовтня, і розраховують на перемогу в більшості областей і міст України.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Крім того, учасники наради сформували передвиборний штаб - його очолили співголова партії Вадим Рабинович і голова виконкому ОПЗЖ Сергій Льовочкін. Також пройшла і перша загальнонаціональна нарада керівників виборчих штабів на виборах.

У нараді взяли участь співголови партії ОПЗЖ Вадим Рабинович і Юрій Бойко, голова політичної і стратегічної ради партії Віктор Медведчук, голова виконкому партії Сергій Льовочкін і більше 50 керівників місцевих штабів партії з усіх регіонів України.

"Ми бачимо катастрофічну кризову ситуацію в країні і регіонах, нездатність влади вирішувати насущні проблеми країни і суспільства, ми бачимо важке життя і невдоволення людей. Влада не справляється з викликами, що стоять перед країною:немає миру, зростають тарифи, погіршується соціальне становище людей - країна все глибше занурюється в соціальну і економічну кризу", - йдеться в прийнятій на нараді заяві "Опозиційної платформи - За життя", опублікованій на сайті політсили.

"Змінити цей згубний курс, повернути реальну владу місцевому самоврядуванню - таким ми бачимо своє завдання. Повернути в Україну мир, об'єднати країну і забезпечити людям гідне життя - ОПЗЖ готова і може. У партії є для цього чітка антикризова програма, а головне - люди, які не бояться, вміють працювати, готові взяти на себе відповідальність за розвиток кожного регіону України", - йдеться в заяві.

"Таким чином, 19 червня 2020 року партія "Опозиційна платформа - За життя" почала свій шлях до перемоги!", - йдеться в повідомленні партії.