RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Мер Одеси Труханів використовує адмінресурс для власної реклами - КВУ

Мер Одеси Геннадій Труханов заважає конкурентній боротьбі за місце міського голови на виборах.

Про це стало відомо зі звіту Комітету виборців України.

"Уже на цьому етапі можна констатувати неможливість розмежування політичної активності і діяльності по виконанню повноважень чинного міського голови Одеси принаймні в рекламних заходах, ймовірно, спрямованих на популяризацію політичної партії "Довіряй справам". Зовнішня реклама та друкована продукція з зображенням Геннадія Труханова брендована в стилістиці і з написом "Довіряй справам", проте, містить звіт про діяльність за п'ять років міського голови Одеси. В таких умовах можливості для чесної конкурентної боротьби за пост мера обласного центру звужуються", - відзначили в організації.

У Комітеті виборців повідомили, що одним з найбільш активних потенційних кандидатів на пост мера Одеси є Тетяна Плачкова, яка, на відміну від Труханова, займається роботою з виборцями, а не рекламою.

"Найбільш активними потенційними кандидатами на посаду міського голови обласного центру на поточному етапі стали Геннадій Труханов, чинний мер і неформальний лідер партії "Довіряй справам", народний депутат від політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Тетяна Плачкова і лідер місцевого осередку партії "Європейська солідарність" Петро Обухов. Геннадій Труханов і Петро Обухов розмістили зовнішню рекламу і поширювали друковану продукцію. Тетяна Плачкова в основному проявляє активність в прямій роботі з виборцями", - відзначили представники організації.