RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

26 травня

25 травня

Всі новини

Вадим Рабинович представив аргументи на користь голосування за ОПЗЖ в Одесі

У понеділок, 21 вересня, в Одесі пройшла партійна конференція керівництва політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" на чолі зі співголовою політичної сили Вадимом Рабиновичем.

На порядку денному - місцеві вибори, проведення яких призначено на 25 жовтня, передає прес-служба партії.

"Я завжди намагаюся добре ставитися до людей. Але коли представник пропрезидентської партії "Слуга народу" Олег Філімонов каже, що "це добре, що спалили людей 2 травня в Одесі" - це вже перебір. Я думаю, що на цьому взаємини одеситів і Філімонова закінчені", - заявив у вступному слові співголова партії" ОТЗЖ "Вадим Рабинович.

Вадим Рабинович також звернувся до одеситів і однодумцям: "Дорогі друзі! "Опозиційна платформа - За життя" - поки друга по полярності партія в країні, і ви - ті, що зібралися тут – представляєте поки другу партію. Але, повірте мені, не пройде і місяця, як ви будете першими! А після виборів, я впевнений, що влада в Одесі буде належати вам. Це велика відповідальність!"

Співголова "Опозиційної платформи - За життя" впевнений, що політсила переможе і в Одесі, і в Україні.

"Так, ми переможемо в Одесі! Тут на вас лягає велика відповідальність: ви - одесити - повинні показати, що місто стало жити краще, закінчився цей бардак, і тоді нас підтримають у всій країні! Від вас, одесити, залежить очищення держави!" - підкреслив політик.

Вадим Рабинович впевнений, що "ОПЗЖ" повинна перемогти ще й тому, що "ми заслуговуємо перемогу - політична сила зібрала найкращих людей одеського регіону!".

"Занадто довго всі мовчки дивилися на те, як знущаються над нашою країною. Ми бачимо, що стало з країною, яка мала дев'ятий у світі промисловий потенціал, а сьогодні на "Південмаші" роблять каструлі...", - звернув увагу Вадим Рабинович.

"Ми повинні думати про благополуччя наших дітей і онуків. Тому сьогодні ви - одесити - повинні висунути кандидатами в депутати кращих людей, які є в Одеській області!", - закликав співголова "Опозиційної платформи - За життя" Вадим Рабинович.