RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Вакханалія триватиме недовго: Вадим Рабинович прокоментував цькування ОПЗЖ перед виборами

Президент України Володимир Зеленський взяв на себе відповідальність за кожного загиблого від коронавіруса українця, але не скористався можливістю прийняти нову вакцину від COVID-19 з РФ.

Про це заявив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович, коментуючи для "112 Україна" коментар Зеленського про візит голови політради партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука до Москви і його прагнення отримати від РФ вакцину, і домовитися про зняття санкцій з ряду українських підприємств.

"Президент України Володимир Зеленський сказав: "Ми не братимемо вакцину у РФ, а почекаємо, коли нам дасть її Європа...", - процитував президента політик і заявив, що "не знає, як без лайок це прокоментувати".

"Нам Європа вже багато разів давала, "наїлися". По-друге, поки невідомо, коли у ЄС взагалі буде вакцина. По-третє, люди гинуть зараз і за гіпотетичну можливість допомогти людям потрібно хапатися, а президент говорить: "Ні!". Це означає, що глава держави взяв на себе відповідальність за кожного загиблого від коронавіруса, тому що він мав можливість вилікувати людей, але не скористався нею. Я - не медик, не знаю, чи допомагає вона, але якщо зберігається шанс, то потрібно пробувати", - упевнений Вадим Рабинович.

Разом з тим влада "продовжує цькування активістів і членів партії "Опозиційна платформа - За життя", зазначив він.

"Глава МЗС анонсував будівництво під Миколаєвом британської військової бази, куди увійдуть їх десантники. Тим часом колишній командувач військами НАТО сказав, що в Одесі дуже багато російських компаній... Це українська влада зрозуміла дослівно. Сьогодні в Миколаєві намагаються зняти з виборів "Опозиційну платформу - За життя", щоб ми не заважали відкривати іноземні бази, замінили суддю,бо у нього в родині є симпатики нашої партії, а в Одесі проходять обшуки у всіх представниківПЗЖ", включаючи народного депутата, кандидата в мери Одеси від нашої політсили Миколу Скорика, перших номерів в списку кандидатів на виборах в ОТГ від "ОПЗЖ". Найцікавіше, що силовики, які не можуть знайти бандитів, які вбивають наших активістів, прийшли до нас з обшуками"- обурився співголова політсили.

"Одесити, тримайтеся! Українці, тримайтеся! Вакханалія триватиме недовго. Українці, ми не приречені на бідність і хаос! Давайте покінчимо з цим на місцевих, парламентських і президентських виборах!" - закликав Вадим Рабинович.