RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Замість референдумів щодо важливих питань влада пропонує піар-акції, що не матимуть наслідків – Юлія Тимошенко

25 жовтня в Україні відбудеться референдум, на якому люди висловлять своє ставлення до політики нинішньої влади - ним стануть місцеві вибори.

Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко на Facebook, передає пресслужба партії.

"Новина про намір президента провести в день голосування ще й якесь "опитування" застала мене на Черкащині, серед людей. Тут його відірваність від реальних проблем особливо помітна. У розпал пандемії, коли ситуація стає критичною і у лікарнях вже не залишається вільних місць, коли бідність людей досягла критичної межі і валиться економіка, президент займається відвертою маячнею та оголошує опитування людей на дільницях у день виборів! "Опитування", яке не передбачено жодним законом, не буде мати ніяких правових наслідків і довіри людей", – обурилася Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко заявила, що у неї "спадає на думку декілька запитань: коли вже завершиться піарщина і почнеться реальне управління країною та до яких пір буде так принижуватися статус президента?".

Голова "Батьківщини" вважає: якщо президенту хочеться "почути кожного", то треба затвердити закон про референдум – який, попри обіцянки, влада не спромоглася ухвалити вже 17 місяців – і винести на всенародне голосування 5 запитань, які хвилюють людей: "Чи підтримуєте ви розпродаж української землі? Чи підтримуєте ви легалізацію грального бізнесу? Чи вірите ви, що прийде "весна, якою будуть саджати"? Чи підтримуєте ви курс на запровадження зовнішнього управління? Чи вважаєте ви, що президент, який не виконав жодної обіцянки, має піти? Опитування, так опитування!" – зазначила Юлія Тимошенко.