RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Керівник "Київгенплану" Сергій Броневицький балотується у Києві від УДАРу

політична реклама

Начальник КО "Київгенплан" Сергій Броневицький став кандидатом в депутати від партії "Удар" Віталія Кличка по Солом’янському району.

"Ми маємо план розвитку Києва. Ми маємо план розвитку Солом’янського району. Ми знаємо як зробити його комфортним і сучасним, разом з вами, кияни! Попереду ще багато роботи. Нам потрібна ваша підтримка!" - наголошує Сергій Броневицький.

Броневицький Сергій Петрович народився 02 травня 1971 у місті Києві. Має чотири вищих освіти: Київський інженерно-будівельний інститут, інженер-будівельник. Міжрегіональна академія управління персоналом – фінанси. Львівська політехніка – архітектура будівель і споруд. Академія Державного управління при Президентові України – державне управління. Доктор технічних наук. Трудовий шлях розпочав з простого майстра "Київміськбуд-1" до керівника "Інституту генерального плану м. Києва" Київської міської Ради, який займається стратегією міста та окремих районів, розвитком соціальної інфраструктури, транспорту, відновленням парків і скверів, дотриманням екологічних стандартів тощо. Одружений, виховує сина і доньку.

"Щоб ефективно втілити всі плани, меру потрібна більшість у Київраді. Кандидати від "УДАРу" мають досвід роботи в різних сферах та допомагатимуть реалізувати ініціативи мера. Кандидати від "УДАРу" – це команда Кличка. Пам'ятайте, 25 жовтня – місцеві вибори. Ви обираєте мера Києва та команду, яка працюватиме з ним на благо киян", - зазначив Сергій Броневицький.