RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

День виборів, а не опитування від президента: Юлія Тимошенко висловилася про голосування 25 жовтня

Основна мета, яку переслідує президент опитуванням 25 жовтня - легалізація легких наркотиків в Україні.

Так вважає голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, про це вона заявила на пресконференції.

"Чи хоч одна людина в країні заперечуватиме, щоб довічно садити корупціонерів? Хоч одна людина в країні проти того, щоб з 450 депутатів залишилось 300? Хоч хтось у країні протестуватиме проти застосування Будапештського меморандуму, який гарантує Україні мир та повернення територій? Про що запитання щодо вільної економічної зони на Донбасі, яка фактично запроваджена законом про особливий статус?" – запитала Юлія Тимошенко.

Голова "Батьківщини" переконана, що шум навколо опитування влаштований заради легалізації наркотиків: "Коли президент оголосив, що хоче в людей запитати, чи підтримують вони легалізацію наркотиків, це говорить, що почав реалізовуватися план, який робитиме Україну в Європі центром наркоторгівлі. Це призводитиме до того, що наших дітей, внуків, членів родин втягуватимуть в організовану на державному рівні злочинну наркосистему".

"З нашими судами, силовими структурами, які є частиною наркоторгівельних операцій на нашій території, з владою, яка протягує опитування, і протягуватиме закон про легалізацію наркотиків, легалізацію марихуани – все робиться для того, щоб Україну використати", – обурилася вона.

Юлія Тимошенко вважає, що протидіяти цьому сценарію треба вже зараз. "Батьківщина", наголосила лідер партії, звернеться до ЦВК з вимогою на базі закону про вибори, Конституції – дати офіційне роз’яснення, що в день виборів заборонені будь-які опитування.

"Ми звернемося до всіх політичних сил, щоб 20 жовтня, коли почне працювати парламент, Верховна Рада ухвалила постанову про заборону проведення опитування під час виборів", – повідомила Юлія Тимошенко.

Голова "Батьківщини" закликала українців у день виборів 25 жовтня прийти на виборчі дільниці і проголосувати проти курсу влади і не легалізувати своєю участю фальшиве опитування від президента.

"Це наше з вами життя, для нас із вами президент підготував фальшиве опитування, яке невідомо як буде проводитися, хто буде збирати анкети, рахувати голоси. Для нас він підготував легалізацію наркотиків. Я хочу попросити всіх українців – прийдіть на виборчі дільниці 25 жовтня і законно проголосуйте своїм бюлетенем проти стратегії президента, покажіть своє ставлення до стратегії розпродажу України, до стратегії духовного, морального знищення української нації через ті рішення, які він зараз хоче проштовхувати", – закликала Юлія Тимошенко.