RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Гордон назвав Пальчевського діючим офіцером спецслужб Росії - відео

Журналіст Дмитро Гордон вважає, що Пальчевський не агент, а "діючий офіцер спецслужб Російської Федерації".

Про це Дмитро Гордон заявив у своєму відеоблозі, передає "24 канал".

Він також спростував інформацію, що Пальчевський - "російський агент".

"Мені доводиться чути часто, що Андрій Пальчевський є агентом спецслужб Російської Федерації. І я хочу дати гнівну одповідь людям, які ці чутки розпускають. Тому що у мене є думка моя, мені так здається: Андрій Пальчевський є не агентом спецслужб Російської Федерації, а діючим офіцером спецслужб Російської Федерації", - зазначив Гордон.

Журналіст акцентував увагу на тривалому характері роботи Пальчевського в Україні.

"Насправді це кошмар, коли на протязі довгого часу людина, котра закінчила базовий інститут ГРУ Радянського союзу, Головне розвідувальне управління ГРУ Генштабу ЗС СРСР, довгий час жив в Росії і займався там політичною діяльністю, який їздив в спеціальні військові відрядження в Лаос і інші країни за завданням очевидно ГРУ Генштабу ЗС РФ ... ця людина спокійно веде агітацію в мери Києва, ніким не перевіряється і ніяких розслідувань із цього приводу з боку воюючої з Росією держави як і раніше немає ", - заявив Гордон.

Він нагадав, що ЗМІ опублікували докази наявності у Пальчевського російського громадянства.

"Я також хочу сказати, що по гарячих слідах народний депутат України Андрій Кіт звернувся в СБУ у зв'язку з інформацією про російське громадянство Пальчевського", - резюмував Дмитро Гордон.