RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

ОПЗЖ отримала відмінний результат на виборах, завдання нашої команди - його захистити - Сергій Льовочкін

"Опозиційна платформа - За життя" задоволена результатами місцевих виборів і тепер працюватиме над тим, щоб всі голоси, віддані за партію і її кандидатів, були враховані.

Про це журналістам на брифінгу заявив керівник передвиборного штабу ОПЗЖ, народний депутат Сергій Льовочкін.

"Ми задоволені тими цифрами, які вже знаємо з результатів екзит-полів. Особливо це стосується південного сходу нашої країни - традиційно базових регіонів для нашої партії. І, звичайно ж, міста-героя Києва, де наш кандидат у мери потрапляє до другого туру на підставі практично всіх екзит-полів, які були опубліковані. Крім того, у нашої партії відмінні результати в багатьох центральних областях. Тому завдання нашої команди зараз - захистити результат. Щоб жоден голос, поданий за нашу партію, не був не врахований", - сказав політик.

Народний депутат подякував виборцям, які підтримали ОПЗЖ.

"Ми зробимо все, щоб виконати наші обіцянки. Наші команди в регіонах будуть працювати професійно, щоб виправдати надії людей", - підкреслив Льовочкін.

"Також хотів би подякувати всій нашій команді, величезній команді ОПЗЖ. Ми висунули майже 20 тисяч кандидатів по всій країні, і багато з них стануть депутатами після підрахунку голосів. Тепер наша команда повинна зосередитися на тому, щоб отримати ті результати, які ми отримали", - резюмував Сергій Льовочкін.