RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

6 жовтня

Всі новини

"Господарник, який допоможе зажити щасливо": Рабинович підтримав Володимира Сальдо в Херсоні

Партія "Опозиційна платформа - За життя" у другому турі місцевих виборів вирішила підтримати кандидата в мери Херсона Володимира Сальдо.

Про це заявив співголова партії і народний депутат Вадим Рабинович, повідомляється на сторінці "Володимир Сальдо - Кандидат в мери Херсона" в Facebook.

"Закликаємо жителів цього чудового міста голосувати 15 листопада не серцем, а головою! За півтора року ми з вами остаточно переконалися в тому, що люди без досвіду не в змозі керувати містами, а що вже говорити про країну! Я особисто знаю Володимира Сальдо як досвідченого керівника, управлінця. До того ж він уже був головою Херсона - і успішно. Місто стало комфортніше і чистіше, з'явилися упорядковані сквери і парки, фонтани, були реконструйовані набережна і кілька площ, частково відремонтовані за новими технологіями дороги", - зазначив Рабинович.

За його словами, жителі Херсона заслуговують щасливого і забезпеченого життя. Парламентарій підкреслив, що люди втомилися від того, що при владі дилетанти, і вимагають наведення порядку в усіх сферах життєдіяльності міста.

"Місто, яке може стати одними з кращих в країні, але просто задихається від величезної кількості проблем. Володимир Сальдо - перевірений мер-господарник. І це величезний плюс, оскільки бути главою Херсона - не просто посада, а важка робота, яка вимагає професійного виконання. І тут у Володимира Васильовича конкурентів немає. В будь-який час він аргументує кожен пункт своєї програми. Нам потрібні саме такі люди при владі! Херсонці, 15 листопада прошу вас не вибирати чергового "кота в мішку". Давайте вибирати того, хто зможе відразу зайнятися нагальними питаннями міста і буде системно працювати на ваше благо. Підтримайте Володимира Сальдо!" - резюмував Вадим Рабинович.