RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Юрій Бойко і Микола Скорик обговорили розслідування "справи 2 травня" в Одесі

Кандидат в мери Одеси Микола Скорик заявив, що буде сприяти доведенню розслідування "справи 2 травня" до кінця.

Про це заявив співголова "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко в Одесі, де разом з кандидатом в мери Миколою Скориком зустрічався з жителями міста - родичами загиблих під час пожежі в Будинку профспілок.

"ОП-ЗЖ послідовно протягом усього часу з моменту трагедії в Одесі вимагає розслідування і покарання винних. Всі винні в загибелі осіб 2 травня мають постати перед судом, а пам'ять про загиблих повинна бути увічнена. І я вірю, що Микола Скорик, ставши мером міста, це зробить", - сказав Юрій Бойко.

"Подібні трагедії і злочини не мають терміну давності. Влада всіляко гальмує розслідування трагедії, тому що результати можуть виявитися дуже незручними для неї. Як би вона не покривала тих, хто підпалив Будинок профспілок, хто добивав людей, які намагалися вибратися з палаючої будівлі, ми доведемо справу до кінця. Я вірю, що справедливе розслідування буде обов'язково, і всі винні в загибелі майже півсотні людей понесуть покарання", - заявив Юрій Бойко.

Співголова партії зазначив, що Микола Скорик, як кандидат в мери Одеси, ставить перед собою амбітні цілі - домогтися для міста і його жителів справедливості.

"Там загинув і мій друг. Встановити пам'ятник загиблим у тій страшній трагедії - для мене справа честі. Коли винні постануть перед судом і відповідатимуть за скоєне - це будуть головні слова, які Одеса давно хотіла почути", - сказав Микола Скорик.