RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Загід Краснов пообіцяв повернути муніципальні надбавки лікарям, медикам і соцпрацівникам в Дніпрі

Муніципальні надбавки до зарплат вчителів, медиків і соціальних працівників будуть повернуті.

Про це в ефірі телеканалу 112-Україна заявив лідер "Громадської сили" і кандидат на пост міського голови Дніпра Загід Краснов.

Саме він п'ять років тому домігся прийняття рішення про встановлення таких доплат. Однак, нинішня промерська більшість чи не першим своїм рішенням їх скасувала.

"Я поверну ці надбавки. Соціальні програми, які сьогодні діють в місті, будуть не просто продовжені. Вони будуть посилені. Це стосується і підтримки нашої освіти-доплат молодим учителям, путівок в санаторії. Будуть розроблені додаткові стимули" - сказав Загід Краснов.

"Громадська сила" також регулярно підтримує людей старшого віку, і за словами Краснова, все що є зараз: університет третього віку, муніципальний табір відпочинку - залишиться. Однак, за його словами, у його команди вже напрацьовані додаткові програми, які будуть реалізовані в масштабах всього міста.

Гроші на все це у міста є. "Головне, що я маю намір зробити - прибрати корупційну складову в роботі міськради. Це додатково дасть місту мільярди гривень. І ці гроші будуть витрачені на місто, на людей" - заявив Загід Краснов.