RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

"Миколаївці гідні кращого життя": Юрій Бойко підтримав кандидата від ОПЗЖ Чайку в Миколаєві

Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя", народний депутат Юрій Бойко закликав жителів Миколаєва у другому турі виборів мера голосувати за кандидата від ОПЗЖ Владислава Чайку. За словами політика, саме він і місцева команда політсили здатні змінити життя міста.

Про це Бойко написав у Facebook.

"Дорогі миколаївці! За останні роки ми з вами, як і мільйони інших українців, стали заручниками ситуації, коли до влади прийшли базіки і дилетанти. За цей час кожен зрозумів, що нинішня влада не здатна забезпечити нормальну життєдіяльність не тільки рідного міста, а й всій Україні", - зазначив він.

Парламентарій підкреслив, що настав час змінити все на краще. Юрій Бойко подякував миколаївців, завдяки підтримці яких кандидат в мери Миколаєва від ОПЗЖ Владислав Чайка пройшов до другого туру.

"Упевнений, що тільки кандидат від нашої партії і миколаївська команда ОПЗЖ здатні змінити життя міста - навести порядок і нормалізувати тарифи і медицину, поліпшити дороги і роботу ЖКГ", - заявив нардеп.

Бойко переконаний, що миколаївці "гідні кращого життя, і міська команда ОПЗЖ доведе, що це можливо".

"Закликаємо вас прийти на вибори 22 листопада і проголосувати за кандидата від нашої партії - Владислава Чайку!" - резюмував політик.