RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

"Немає кращого кандидата, ніж Чайка": Рабинович звернувся до миколаївців щодо виборів мера

Народний депутат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович звернувся до миколаївців з проханням підтримати Владислава Чайку - кандидата в мери від ОПЗЖ.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Дорогі жителі славного міста Миколаєва! У найближчі дні у вас відбудеться другий тур виборів. Я думаю, що у вас біда та ж, що і у нас всіх: розбиті дороги, знищена інфраструктура і ніякої надії. Але мені здається, що надія є. і вона йде разом з нашою партією і чудовою людиною, людиною слова, людиною справи, людиною, яка розуміє всі проблеми міської інфраструктури, - Владиславом Чайкою", - зазначив парламентарій.

Рабинович переконаний, що "на сьогодні немає краще кандидата в мери Миколаєва, ніж Чайка".

"Я не думаю, що є краще команда, щоб врятувати ситуацію в країні, ніж наша. Дорогі друзі, ми повинні своєю рукою, опускаючи бюлетень в урну, вибрати своє щастя або, не дай бог, навпаки. Виберіть надію разом з нами!" - резюмував народний депутат України, співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович.

Другий тур виборів мера відбудеться 22 листопада в таких містах: Дніпрі, Кривому Розі, Миколаєві, Слов'янську, Дрогобичі, Ужгороді, Броварах, Полтаві, Львові та Рівному.