RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

ОПЗЖ "капітулювала" на Донбасі: генпродюсер "112 Україна" зняв кандидатуру з довиборів до Ради

Генеральний продюсер телеканалу "112 Україна" Артем Марчевський зняв свою кандидатуру з довиборів до Верховної Ради України по 50-му округу.

Про це він написав у Facebook.

Причиною він назвав те, що йому довелося перервати роботу на окрузі і екстрено повернутися в Київ, так як у його батьків підтвердився COVID-19, який протікає в дуже важкій формі.

"Як син, я сьогодні повинен бути поруч з мамою і татом, їх здоров'я зараз важливіше політичної боротьби. Як чоловік - я не маю права цю політичну боротьбу продовжувати" на відстані ", це не чесно по відношенню до людей", - написав він.

Нагадаємо, 2 березня Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у народні депутати, які будуть брати участь в довиборах до Верховної Ради 28 березня.

В окрузі №50 (Донецька область) зареєстрували 19 кандидатів: Вікторію Шилову, Валентина Рибіна, Артема Марчевського, Іштвана Добшу, Людмилу Дорошенко, Олександра Груздева, Сергія Звагольського, Богдана Мироненко, Олександра Тамбулатова, Юрія Третяка, Андрія Бондаренка, Юлію Галкова, Надію масло, Ларису Ревву, Андрія Масенца, Антона Рівненського, Андрія Аксьонова, Юлію Кузьменко, Миколи Головко.

Додамо, на замовлення Фонду "Українська політика" був проведено дослідження громадської думки жителів Добропілля, Мірнограда і Покровська Донецької області (виборчий округ №50), яке демонструє певні тенденції напередодні виборів до Верховної Ради.

Згідно з результатами опитування, першість, в рейтингу електоральної підтримки, утримує за собою діючий мер Добропілля Андрій Аксьонов. За його кандидатуру готові віддати свої голоси 67,1% опитаних.

Друге місце займає кандидат від партії "Батьківщина" Лариса Ревва, її підтримка становить 7,6%. І лише третьому місці перебуває кандидат від "Опозиційного блоку" Надія Масло, чий рейтинг становить 4,6%.

Як повідомляв "Апостроф", 17 березня комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування розгляне питання про призначення позачергових виборів мера Харкова.