RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Харківській ОДА "рекламують" Терехова і Котвицького: надрукували агіт-календарики

У стінах обласної державної адміністрації Харківської області в переддень виборів мера Харкова стартувала виборча кампанія на підтримку потенційного кандидата Ігоря Терехова. У кабінетах чиновників ОДА розвісили агітаційні календарі Асоціації органів самоврядування Харківської області, які розповідають про досягнення представників так званої "команди Авакова".

Про це пишуть "Подробности".

За словами співробітників ОДА, макети календарів стверджувала особисто губернатор Айна Тимчук. Також, за її персональним "проханням", вони мали з'явиться в кабінетах начальників департаментів і передані в РДА.

Календарі "прикрашені" робочими знімками в.о. мера Харкова Ігоря Терехова та голови Харківської облради Артура Товмасяна. На фото є Ігор Котвицький, якого ЗМІ називають "незамінним бізнес-партнером" міністра внутрішніх справ України, і молодий мільярдер від ОПЗЖ Ігор Абрамович.

Замовником друку поліграфії ЗМІ називає Асоціації органів самоврядування Харківської області, хоча інформація з цього приводу на їхньому сайті в рубриці "Видавнича діяльність" відсутня.

"Хто оплачував друк рекламної політичної продукції і в якому обсязі, поки не відомо. Але самі календарі дійсно розвішені по всій ОДА і викликали бурхливу дискусію серед службовців", - повідомляється в матеріалі.

Нагадаємо, що Айну Тимчук було призначено губернатором Харківської області указом президента Володимира Зеленського в кінця 2020.