RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

"Слуга народу", "ОПЗЖ", "Наші": соціологи опублікували результати опитування щодо виборів у ВРУ на Дніпропетровщині

Жителі Дніпропетровщини готові більшою мірою віддати свої голоси за політичну партію "Слуга народу" - якби вибори до Верховної Ради проходили б найближчого тижня, Дніпропетровщина віддала б 26,6% за "Слугу народу" (Олена Шуляк), 5% бар'єр долають ще шість партій: "Опозиційна платформа – За життя" (Юрій Бойко) – 17,2%, "Наші" (Євген Мураєв) – 12,9%, "Європейська солідарність" (Петро Порошенко) – 8,4%, "Сила та честь" (Ігор Смешко) – 7%, "Розумна Політика" (Дмитро Розумков) – 5,6%, "ВО Батьківщина" (Юлія Тимошенко) – 5%.

Про це йдеться у результатах соціологічного опитування "Центр Соціальний моніторинг".

В аналогічному порядку вишикувався і рейтинг лідерів політичних партій, якби вони були кандидатами в президенти і вибори проходили найближчого тижня.

Соціологічне опитування було проведено у період 28 листопада – 10 грудня, статистична похибка – 2,45%. В опитуванні брало участь 600 респондентів методом індивідуального інтерв'ювання.

Також дослідження "Центру соціального моніторингу" показало на загальнонаціональному опитуванні, що 55,5% респондентів виступають "за" повернення всіх кредитів МВФ без подальшої співпраці з фондом. При цьому 17,5% дотримуються позиції "припинити співпрацю та залишити виплати за кредитом".

Опитування було проведено 28 листопада - 10 грудня методом індивідуального інтерв'ю face-to-face. Було опитано 10 тисяч респондентів. Стандартне відхилення 0,6 – 1%