RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Відомий фінансист розповів, чому Трамп не здасть Україну Путіну

Президент РФ Володимир Путін не зможе укласти угоду з американським лідером Дональдом Трампом щодо України, оскільки президент США не має повноважень для укладення таких домовленостей. Таку думку висловив e коментарі "Апострофі" російський фінансист і блогер Слава Рабинович.

"Жодних вимог Путіна з приводу розміну України на заміну на щось просто не може бути за визначенням. І ніколи не могло бути. Трамп не зміг би ніколи задовольнити ці вимоги", - зазначив Рабинович.

За його словами, умови російського президента - закінчення війни на Донбасі обмін на визнання Криму під юрисдикцією Росії не можуть виконати ані Трамп, ані Меркель, ані Олланд, ані майбутній президент Франції Макрон.

"Жодні інші глави держав не уповноважені за визначенням обмінювати якісь анексовані території на мир на якихось інших територіях, де Росія розв'язала війну", - підкреслив Рабинович.

Детальніше про ймовірність укладення між США і РФ угоди за спиною України читайте у матеріалі "Путін буде торгуватися з Трампом за Україну, але провалиться з простої причини", опублікованому на "Апострофі".