RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Варіант, який влаштує всіх: у Росії запропонували, як вирішити конфлікт на Донбасі

Міжнародна адміністрація окупованих територій Донбасу і введення миротворчого контингенту може сприяти вирішенню російсько-українського конфлікту.

Про це в ефірі російського радіо "Эхо Москвы" розповів авторитетний російський політолог, професор МДІМВ Валерій Соловей.

За словами Солов'я, на даний момент ведеться серйозна експертна робота з пошуку виходу зі сформованої ситуації на Донбасі.

"Знаєте, контурно це давно вже зрозуміло. Це введення міжнародної адміністрації, особливого перехідного періоду, відновлення, реконструкція Донбасу, і через 5, 6, 7 років проведення референдуму саме на цій території: як жителі визначають свій статус", - сказав експерт.

Професор також зазначив, що Росія цілком може піти на такі умови в угоді по Донбасу, якщо їй будуть надані певні гарантії щодо міжнародного статусу України.

"Я не виключаю, що так, якщо ми отримаємо деякі гарантії, пов'язані з невступом – абсолютну гарантію ми отримати не зможемо – України в НАТО, скажімо, протягом 15 років", - резюмував Соловей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше український депутат, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук розповів про проблему бойовиків з особовим складом.