RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Кремлі істерика: Тимчук вказав на важливий сигнал США по Донбасу

Активізація США в Україні пов'язана з тим, що американський президент Дональд Трамп побачив інтерес в нашій країні і усвідомив той факт, що є проблема, що складається з подій на Донбасі.

Про це повідомляє військовий експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в колонці на "Апострофі".

"У Москві довгий час думали, що після обрання Трампа президентом карт-бланш на дії на Донбасі залишиться за Кремлем, оскільки американський лідер буде зосереджений на події в Сирії і не буде формувати свою позицію по Україні", – зазначає експерт, додаючи, що європейські партнери не сильно вітали участь США в діалозі з Донбасу.

Тимчук вважає, що візит на місце подій спецпредставника США Курта Волкера і його заява, яка вже як-то окреслює позицію США, викликали істерику росіян.

"Вони до останнього вірили, що позиція Трампа обмежиться гучними заявами, які ні до чого не ведуть. Але ситуація виглядає зовсім інакше, і Держдеп США має сформовану позицію", - пояснює експерт, зазначаючи, що бачення ситуації американцями не збігається з позицією Кремля.

Детальніше читайте у колонці Тимчука на "Апострофі": "США показали свою реальну позицію по Донбасу: чому зляться в Росії".