RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

До Молдови не пустили російських артистів і депутата Держдуми

Влада Молдови заборонила в'їзд в країну депутату Державної Думи РФ від ЛДПР Павлу Шперову, а також групі російських артистів, які прямували до невизнаного Придністров'я.

Про це повідомляють молдовські ЗМІ.

Всі вони були затримані в аеропорту Кишинева і депортовані назад в Росію. Відзначається, що Шперова не пропустили, не дивлячись на пред'явлення дипломатичного паспорта.

У Прикордонній поліції Молдови заявили, що рішення про заборону на в'їзд було прийнято в зв'язку з тим, що росіяни не відповідали вимогам для в'їзду в країну і не змогли аргументувати мету свого візиту.

До складу групи артистів входили Дмитро Дунаєв, Лідія Музалева, Ірина Маслова, а також Герой Радянського Союзу Володимир Гасоян. Всі вони прямували до Придністровського регіону для участі в заходах, приурочених до 25-річчя так званої миротворчої місії на Дністрі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше посла Росії в Кишиневі Фаріта Мухаметшин викликали в МЗС Молдови для обговорення ситуації з організацією на території Придністровського регіону односторонніх заходів.