RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У мережі розповіли, як Лукашенко підтримав Ющенка перед Помаранчевою революцією: опубліковано фото

На Мінському годинниковому заводі "Луч" ще з часів Помаранчевої революції в Україні 2003-2004 років лежать годинник з символікою партії "Наша Україна", лідером якої був екс-президент Віктор Ющенко.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав білоруський бізнесмен і активіст Павло Белавус

"На складі "Луча" тисяча таких годинників лежать з часів кампанії Ющенко. Завідувачка каже, що так і не розрахувалися та не забрали їх коли помаранчева революція була в Україні", - розповів Белавус.

Він додав, що за словами представника адміністрації заводу, годинники були виготовлені без попередньої оплати через "сильного і впливового поручителя, який гарантував керівництву оплату свого часу".

Белавус також опублікував фото раритетних годиннків.

"Шкода, що це з'ясувалося тільки тепер. Це ж виходить, що Лукашенко фактично підтримував помаранчеву чуму! У Донецьку газети писали, про американські підступи, а виявляється ось воно як. Сувенірку поставляла Білорусь. Лукашенко той ще жук, звичайно", - прокоментував новину відомий український журналіст і блогер Денис Казанський у соцмережах.

Нагадаємо, раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко констатував погіршення відносин з Росією в контексті відновлення повноцінних прикордонних зон на кордоні.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаЗовнішня політика
Теги: