RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Кремль постійно готує провокації: Ярош озвучив прогноз щодо великої війни з Росією

Народний депутат України та командир УДА Дмитро Ярош вважає, що Росія проводить активну підготовку до повномасштабної війни з нашою країною.

Таку думку він озвучив в інтерв'ю "Апострофу".

У якості прикладу нардеп наводить історію з ветеранами АТО, яких російські спецслужби намагалися використовувати для провокацій.

"Те, що вони розуму не мають – то, звичайно, факт. Але це ж не просто так їх заводили у метро, не просто інструкції їм давали якісь стосовно того, що і як вони мають фотографувати. То ж зрозуміло, що Росія готувала супермасштабну провокацію. І ті, хто починає Грицаку закидати, навіщо він, мовляв, вийшов і про це сказав – вони, мабуть, геть глузду не мають! Бо якби він цього не сказав, не засвітив цю інформацію, то навіть якби ті хлопці були тут, в Україні, а вони там би щось рвонули, то це була би підстава, власне. "Українська ДРГ зайшла у Москву і підірвала метро" чи щось таке", - каже Ярош.

За його словами, цю ситуацію Росія цілком могла використати як привід для повномасштабного наступу.

"Тому загроза повномасштабної війни зберігається. І до цього треба готуватися", - вважає нардеп.

У той же час в Раді, за словами Яроша, навіть не говорять про війну.

"На превеликий жаль, я коли в Раду заходив у липні – всього один раз почув там слово "війна". І то – від Володі Парасюка, коли він щодо Добкіна виступав. Я взагалі там не чув, щоб про це говорили, якось переймалися і так далі", - зазначив він.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю на "Апострофі": "Дмитро Ярош: Крім війни, є ще одна загроза, яка може розірвати Україну".