RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Втручання у вибори і вторгнення в Україну: Путіну дали зрозуміти, як він зіпсував відносини з США

Довіра між США і Росією повністю відсутня, на що вплинула зовнішня політика нинішнього президента РФ Володимира Путіна.

Про це розповів посол США в Росії Джон Хантсман, передає "Ведомости".

"Я тільки приступив до роботи і можу сказати, що довіра просто на нулі. А довіра - це передумова для спільної роботи і просування вперед у відносинах як між людьми, так і між країнами. Без довіри нічого неможливо робити. Так що найбільшим викликом стало для мене зрозуміти, що ж мені треба робити, щоб побудувати довіру, що дозволяє чесно і відкрито обговорювати проблеми за одним столом і знаходити практичні рішення там, де у нас є спільний інтерес", - зазначив посол.

На такий стан речей вплинули багато факторів, серед яких спроба Росії втрутитися у виборчий процес в США, анексія Криму та війна на Донбасі.

"Ситуація в Україні представляє певні складності, особливо тому, що помітного прогресу тут ми не бачимо. А адже саме Україна, можливо, єдина така важлива тема, яка могла б вдихнути нове життя в двосторонні відносини Москви і Вашингтона", - заявив Хантсман.

Як повідомляв "Апостроф", раніше посол США в Росії Джон Хантсман заявив, що американські санкції відносно Москви будуть зняті після вирішення конфлікту на Донбасі.