RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Волкер розповів, як ракетний удар по Сирії відіб'ється на ситуації на Донбасі

Спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер вважає, що ракетний удар, нанесений по Сирії коаліцією США, Великобританії і Франції у відповідь на хімічну атаку в місті Дума, навряд чи вплине на конфлікт на Донбасі.

Про це він повідомив в коментарі ТСН.

На його думку, незважаючи на те, що відносини Росії і США на даний момент виключно важкі, війна на Донбасі і в Сирії це все таки різні речі. Волкер заявив, що хоча він і бачить постійне російське фінансування і військову підтримку бойовиків, новий наступ в найближчий час є малоймовірним.

"Росія вже чотири роки підтримує конфлікт на сході України: танками, мінометами, піхотою, радіоелектронним зброєю, всім, що можна собі уявити Тому це питання постійній ротації техніки і людей. Я не думаю що зараз рухи на російсько-українському кордоні помітно відрізняються від тих , що ми бачили останні три з половиною роки ", - зазначив спецпредставник.

Нагадаємо, докладніше про війну в Сирії і на Донбасі, а також про проблеми Кремля у зв'язку з ними читайте в матеріалі "Апострофа": У Путіна залишилося два поганих варіанти в Сирії, на Донбасі виходу теж немає.