RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

На нашому боці весь вільний світ, а у Путіна хто? В Україні потужно висловилися про битву з Росією

Часи, коли союзниками Радянського Союзу була третина світу давно пройшли, і зараз Росію підтримують Венесуела та Зімбабве, в той час як Україну - весь Захід і вільний світ.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів відомий ведучий і шоумен Дмитро Чекалкін.

"На нашому боці – вільний світ і вільна Європа. А от у Путіна хто? Сирія, Венесуела, Зімбабве й Білорусь? Та й то Олександр Лукашенко протягом останнього часу такого наговорив, що його вже не можна вважати на 100% лояльним до Кремля. Не можна порівнювати це з часами, коли у фарватері радянської політики йшли близько 80 держав. Сьогодні таких країн обмаль", - підкреслив він.

Така ситуація, на думку Чекалкіна, склалася через те, що Росії практично нічого запропонувати на міжнародній арені.

"На сьогодні позитивно те, що в Росії немає реальної ідеології, окрім цього "побєдобєсія". Що іще вони можуть запропонувати іншим країнам? Тому й коло їхніх союзників сьогодні настільки звузилося, що лишилися Венесуела, Зімбабве і Білорусь, а раніше це була третина світу", - каже ведучий.

Детальніше про нинішню ідеології Росії і інформаційну війну читайте в інтерв'ю Дмитра Чекалкіна "апостроф": Росія не окупувала б Крим і Донбас, якби не один фактор.