RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Міністр оборони Британії побував на позиціях ЗСУ на Донбасі: опубліковано фото

Британська делегація на чолі з держсекретарем з питань оборони Великобританії Гевіном Вільямсоном відвідала Донбас, в тому рахунку і передові позиції українських військ.

Про це повідомляє прес-служба Об'єднаних сил.

Як зазначається, візит на Донбас британської делегації почався в Краматорську зі зустрічі з командувачем об'єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєв, який розповів про ситуацію в районі проведення Операції і подякував уряду і народу Великобританії за підтримку, яку вони надають Україні.

"В подальшому Командувач об'єднаних сил ознайомив високого закордонного гостя з обстановкою в смузі дій однієї з бригад безпосередньо в ході роботи на місцевості. Зокрема, Державний секретар з питань оборони Великої Британії Гевін Вільямсон побував на передових рубежах оборони, де особисто поспілкувався з бійцями Об'єднаних сил. Найбільше, зізнається британський гість, його вразили стійкість та хоробрість українських солдатів, які зіштовхнулися з однією з найбільш агресивних армій світу", - йдеться в повідомленні прес- служби.

На завершення візиту Вільямсон відзначив, що Великобританія продовжить допомагати Україні і всебічно підтримувати її.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", за минулу добу, 18 вересня, бойовики на Донбасі 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ: двоє бійців ЗСУ загинуло, ще один отримав поранення.