RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Порошенка розповіли, як Путін посилав його на три літери

Зустрічі і переговори президента України Петра Порошенка з главою Росії Володимиром Путіним іноді доходили до обміну нецензурними виразами.

Про це в інтерв'ю телеканалу "Прямий" розповів представник виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв.

"Коли були гострі моменти, коли вони зустрічалися, були перші переговори, то Порошенко його матом посилав, просто на три букви, а Путін його матом посилав. І, коли один на один, там такі крики були, що "пішов ти" і "пішов ти", і так далі. Мені авторитетні люди сказали, що це було... Я не уявляю", - розповідає Медведєв.

Також представник штабу Порошенка послався на мемуари колишнього французького президента Франсуа Олланда, який також брав участь у переговорах між Путіним і президентом України.

"Я прочитав в мемуарах Франсуа Олланда, колишнього французького президента. Це видавництво "Фоліо" випустило в українському перекладі буквально кілька тижнів тому. І там єдине написано ... Там написано якраз без мату, як досить жорстко Порошенко відстоював інтереси України перед Путіним. Про це написав Олланд в якості свідка. Хто хоче переконатися, спробуйте купити цю книгу і подивитися", - говорить Медведєв.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 8 квітня ввечері у Верховній Раді президент Петро Порошенко разом з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом провели закриту зустріч за підсумками першого туру президентських виборів з депутатами парламентської фракції "Блок Петра Порошенка".