RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Не пустили в ООН: ображені на США путінські сенатори стали героями потужної фотожаби

У мережі фотожабою висміяли ініціативу російських чиновників щодо заборони грін-карт в РФ після скандалу з сенаторами РФ і американським посольством.

Про це повідомляється на каналі "Лентач" в Telegram.

Адміністратори каналу пожартували, що "крайніми" в історії з недопуском російських делегатів на Генасамблею ООН стали в черговий раз рядові російські громадяни.

"Російські сенатори так образилися, що їм не дали візи США для участі в Генасамблеї ООН, що вирішили розбомбити Воронеж. Ну, майже. Поки збираються обмежитися лише забороною на отримання грін-карт на території РФ. За ним тільки в минулому році звалило 4, 5 тисяч осіб", - зауважили на каналі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше американське посольство в Москві не видало візи членам російської делегації, яка повинна була супроводжувати міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова під час поїздки на Генасамблею ООН. Один з "постраждалих" зазначив, що у видачі візи російським дипломатам не відмовляли, їх документи просто не повернули вчасно. Він припустив, що в уряді РФ незабаром вживуть заходів у відповідь на дії дипломатів США.