RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Луценко виступив з гучними звинуваченнями на адресу США: що відбувається

Демократична партія США тиснула на Національне антикорупційне бюро України у ряді розслідувань.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на інтерв'ю колишнього генерального прокурора України Юрія Луценка для Радіо НВ.

"Всі ці дії відповідають інтересу вищих керівників Демократичної партії, і вони сходилися в НАБУ або так званих активістів, які оточують НАБУ. З моєї точки зору, і в питанні українського втручання, і щодо можливого конфлікту інтересів сина Байдена з українською компанією НАБУ спрацювало на користь демократів ", - зазначив Луценко.

Слід нагадати, що відомості про справу "чорної бухгалтерії" Партії регіонів були оприлюднені колишнім депутатом ВРУ Сергієм Лещенком і директором НАБУ Артемом Ситником. У них фігурувало прізвище колишнього глави передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта.

Також Луценко звернув увагу, що розслідування, пов'язане з діяльністю сина опонента президента США Дональда Трампа на майбутніх виборах Хантера Байдена, було "поховано" в НАБУ з порушенням правил підслідності.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент України Володимир Зеленський публічно прокоментував розмову з президентом США Дональдом Трампом, де йшлося в тому числі і про розслідування щодо сина лідера демократів на виборах-2020 на США Хантера Байдена.