RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

До Росії повертаються труни: нардеп вказав на важливий нюанс в переговорах Зеленського з Путіним

У перемовинах у "нормандському форматі" 9 грудня Україна має великі шанси вирішити питання Донбасу, бо війна на сході України негативно впливає на рейтинг президента РФ Володимира Путіна й налаштовує проти нього громадян.

Таку думку висловив депутат від фракції "Слуга народу" Святослав Юраш в інтерв'ю "Апострофу".

и зараз маємо конкретну дату переговорів в Парижі. Я б зараз не закликав збирати максимальну кількість фактів про цю зустріч і про те, що там буде обговорюватися.Те, що зустріч відбудеться до нового року, а не після, що ставило б нас в умови обговорення спецстатусу Донбасу, теж говорить про готовність до діалогу та вирішення цієї кривавої рани. Адже кровить і там, тому що в Росію теж повертаються труни. І на рейтинги Путіна, які ми бачимо з "Левада-центру", вони впливають", - сказав Юраш.

Також додав, що відведення військ зі сторони контрольованих Росією бойовиків та кадрових військових хоч і частково, але відбувається. Також позитивний факт - це будівництво мосту у Станиці Луганській. Все це, на думку нардепа, свідчить про те, що Росія готова до діалогу.

Раніше "Апостроф" інформував своїх читачів про те, що 3 грудня президент України Володимир Зеленський терміново скликав засідання Ради національної безпеки та оборони, аби обговорити підготовку до переговорів у Парижі.