RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Перевізники підтвердили, що Криклій зірвав договір з Польщею - ЗМІ

В Асоціації міжнародних автомобільних перевізників підтвердили інформацію, що "Польща призупинила виділення додаткових дозволів для українських перевізників". Раніше завдяки участі президента Зеленського вдалося досягти домовленостей з Польщею про виділення 5000 додаткових дозволів для українських перевізників на 2020 рік (з них 1500 універсальних і 3500 транзитних).

Про це з посиланням на канал "Шептун" пише 112-Україна.

Після укладення угоди Владислав Криклій в Facebook написав, що українська сторона "дотиснула поляків".

"Таке формулювання дуже не сподобалося польській стороні, яка насправді пішла Україні назустріч. У підсумку польський уряд вирішив скасувати виділення додаткових дозволів", - повідомляє видання.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Шмигаль вибачився перед прем'єр-міністром Казахстану Аскаром Маміним за підроблений тест на коронавірус міністра Криклія, якого після виявлення підробки не допустили на зустріч з главою уряду Казахстану. Прем'єр Казахстану "не прийняв вибачень від українського глави уряду", пише видання.

Нагадаємо, проти Владислава Криклій були заведені кримінальні справи з приводу зловживання службовим становищем в корисливих цілях.