RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Агресія РФ не може бути завершена шляхом умиротворення - МЗС Британії

Агресія Російської Федерації проти України не може бути завершена шляхом умиротворення. Великобританія продовжить економічний тиск на путінський режим і надаватиме допомогу Україні.

Про це у коментарі Guildhall заявили у Міністерстві закордонних справ Великобританії.

"У відповідь на вторгнення РФ в Україну уряд Великобританії оголосив про введення безпрецедентного пакету санкцій, який підриває фінансування путінської військової машини, що тягне за собою масштабні економічні витрати й демонструє підтримку України спільно з нашими міжнародними партнерами", - йдеться в заяві.

"Уряд Великобританії продовжить цей економічний тиск щодо Путіна та його режиму, продовжить стояти з Україною, підтримуючи її право бути суверенною, незалежною та демократичною нацією. Російська агресія не може бути вирішена шляхом умиротворення. Наразі ми розглядаємо варіанти санкцій, ми не обговорюємо їх публічно і не коментуємо окремі варіанти", - підсумували в британському МЗС.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві оборони Великобританії заявили, що продовжать посилювати систему ППО України.

У експрем'єр-міністр Великобританії - тоді глава МЗС Ліз Трасс заявила, що Україну необхідно озброїти так, щоб вона могла повернути Крим та Донбас.