RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Ідіотизм і злочин: в мережі обурені пропозиціями людини Авакова

Користувачі соцмереж, в тому числі відомі журналісти обурені пропозицією радника глави МВС, народного депутата від фракції "Народний фронт" Антона Геращенка розкрити всі дані про журналістів, акредитованих при сепаратистських ДНР і ЛНР.

Ці дані українським правоохоронним органам потрапили завдяки хакерській атаці групи Миротворець.

"Злив персональних даних всіх журналістів, які працювали і працюють в т. зв. ДНР/ЛНР це не просто ідіотизм, це злочин", впевнений користувач Sergiy Karazy.

Відома журналістка Настя Станко обурилася у зв'язку з тим, що особисті дані 5 тис. кращих світових журналістів потраплять в інтернет.

"Особисті дані журналістів, які, ризикуючи життям, намагалися розповісти, що відбувалося по той бік, і тепер деяким з них вже дзвонять різні "милі" люди і шлють прокльони - це так "патріотично", так суспільно важливо. Там є адреси тих, хто розповідав про батальйон "Восток", з кого він складається, про боїнг, про злочини проти людяності Мотороли. Там є ті, хто сиділи в підвалах, кого катували, але давайте запишемо їх усіх до сєпарів", пише журналістка в Facebook.

На її думку, якщо ініціативу реалізують, на території, підконтрольній сепаратистам, зможуть працювати лише російські пропагандисти, і тоді світ ніколи не дізнається правди про те, що там відбувається.

Як повідомляв "Апостроф", у Авакова також хочуть встановити контроль за телебаченням.