RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Одіозного екс-главу ГПУ довели до істерики питанням про віллу у Франції

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка", в минулому відомий журналіст-розслідувач Сергій Лещенко довів до істерики Святослава Піскуна, який тричі обіймав посаду генерального прокурора України.

Конфлікт стався під час ефіру в програмі Шустер LIVE.

Лещенко заявив, що вся сім'я Піскуна проживає у Франції, де в екс-генпрокурора елітний особняк на Лазуровому березі.

Це обвинувачення викликало бурю емоцій в Піскуна, в результаті він визнав, що будинок у нього є, але він отримав його, обмінявши на нього дві квартири в Києві.

"Моя сім'я більше 10 років живе за кордоном, ми всі прагнемо до Європи. Ну що я можу зробити. У тебе взагалі дружини немає, і ти сидиш і щось розповідаєш. Моя родина – донька і зять, і внучка, і син, і дружина 10 років живуть за кордоном і поміняли дві квартири на частину будиночку в Ля Канеті. І що, тебе жаба задавила? А ти спати не можеш", - обурювався він.

На питання Лещенко, у скільки екс-генпрокурору обійшовся будинок у Франції, Піскун зовсім втратив самоконтроль. "Ти що, придурок, ти втік з божевільні. Ти пишеш пасквілі, от і пиши", - кричав Піскун.

"Людина три рази керувала головним правоохоронним органом країни. У неї вілла у Франції на Лазуровому березі, де найдорожча нерухомість", - заперечив Лещенко.

Але Піскун наполягав, що будинок він не купував, а виміняв на дві київські квартири.

"Француз обміняв на дві квартири в Києві віллу у Франції, хто там живе - французький песик", - пожартував Лещенко у відповідь.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Лещенко заявив, що в першу чергу новому генпрокурору Юрію Луценку слід притягнути до кримінальної відповідальності колишнього соратника Віктора Януковича, нині голову фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка.