RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Росії вказали на підготовку до повномасштабної війни з Україною

У Кремлі розглядають вторгнення регулярних російських військ в Україну як сценарій з високою часткою ймовірності, а російські федеральні канали вже почали підготовку громадської думки до такого розвитку подій, вважає президент загальноросійського руху "Союз правих сил" Леонід Гозман.

"Те, що відбувається в останні дні на політичних ток-шоу - не просто похмурий цирк. Це - пропагандистське забезпечення майбутньої повномасштабної війни з Україною. На одному каналі кажуть, що ми повинні засилати в українські міста диверсійні групи, на іншому, що Київ - російське місто, на третьому - що там не дозволяють говорити по-російськи, на всіх - що у Києві фашисти, яких треба терміново скидати. Ну і, звичайно, гинуть діти", - написав Гозман на своїй сторінці у Facebook.

Він підкреслив, що про фашистський режим, що гинуть діти і необхідність термінової братньої допомоги кажуть вельми високопоставлені спікери, які розуміють, що і коли говорити.

"Це не означає, що рішення про війну прийнято, це означає, що воно розглядається як можливе, високій ймовірності. Не знаю, звичайно, як воно може бути реалізовано - як пряме введення наших військ на прохання "законного уряду України"- колишній прем'єр Микола Азаров останніми днями з телевізора не вилазить, або силами добровольців і відпускників. Я б дуже хотів помилитися!", - зазначив російський політик.

Як повідомляв "Апостроф", на думку військового експерта Олексія Арестовича, Російська Федерація втратила можливість завдати Україні воєнну поразку.