RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Сова Матіоса: у мережі бурхливо обговорюють татуювання головного військового прокурора України

Користувачі соціальних мереж бурхливо відреагували на фотографію головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, на якій він демонструє своє татуювання - величезну сову, нанесену на плече. Відповідне фото опублікував на своїй сторінці у Facebook українська журналістка Севгіль Мусаєва-Боровик.

Більшість коментаторів звернули увагу на те, що Матіос позує на фотографії зі зброєю, а також пригадали йому заяви з приводу обставин замаху на колишнього генпрокурора Віктора Пшонку, після чого головного військового прокурора стали глузливо називати "Толя-тепловізор".

Цікаво, як сам Матіос пояснив зміст свого татуювання в інтерв'ю "УП". "Я ніколи не був ні для кого "тлом". Я хочу мати мету в житті – мету побудувати щось. Зараз є унікальна можливість "з нуля" побудувати те, що увійде в історію. І я відчуваю в собі сили побудувати це. Маю досвід і знання, але головне: можу дихати проти вітру. Так виглядає "біла ворона". Але я не "біла ворона", я – сова. Зараз покажу, що маю на увазі", - заявив головний військовий прокурор перед тим, як показати татуювання.

Нагадаємо, раніше заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян викликав обурення в мережі вкрай безграмотним постом.