RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Порошенка спробували пояснити, за що він дав ордена екс-регіоналам та прокурору під слідством

В Адміністрації президента України Петра Порошенка дали пояснення нагородам, якими удостоїли екс-регіоналів, які голосували за диктаторські закони 16 січня" Владиславу Атрошенкові та Олександру Герезі, а також прокурору Костянтину Кулику, та прокурору, який перебуває під слідством.

Аргументи навело джерело "Апострофа" в Адміністрації президента.

"Атрошенко - людина, яка зареєструвала законопроект щодо скасування законів 16 січня буквально наступного дня, тому що тоді, як відомо, було парнокопитне голосування, тому його зв'язка з 16 січня по факту є", - вважає він.

Говорячи про нагородження Олександра Гереги, джерело розповіло про те, що той, за неофіційними даними, передав на АТО і підтримку солдат кілька мільйонів гривень.

"Коли стояло питання по Авдіївці, він без питань виділяв електростанції, які у нього в магазині стоять за 100 тисяч гривень, і він без питань реагував по першому дзвінку. Тобто тихенько, без піару робив добрі справи. Це при тому, що на тому ж Донбасі та в Криму у нього залишився бізнес, який віджали", - розповів інсайдер.

Що ж стосується екс-прокурора АТО Костянтина Кулика, то йому нагороду ймовірно могли вручити за допомогу в поверненні коштів Віктора Януковича, вважає джерело.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа" – "Свої люди: за що Порошенко нагородив колишніх регіоналів орденами".