RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Сепар і гопник: волонтер в прямому ефірі жорстко пройшлася по політикам через війну на Донбасі

Волонтер, керівник волонтерського центру навчання аеророзвіді Марія Берлінська в прямому ефірі на одному з українських телеканалів розкритикувала дипломата Романа Безсмертного і народного депутата Михайла Добкіна, а також звинуватила їх за ситуацію, яка склалася на Донбасі.

Відповідне відео опубліковано на сторінці Берлінської в Facebook.

"Треба бачити, як ці політичні клоуни, на камери сперечаються - а потім за кулісами жмуть руки, і дружньо плескають по плечам. Цей театр лицемірства розігрується суто для нас всіх, по їхньому - лохів. Я вважаю що це ганьба, що досі Добкін не сидить у вязниці, а ходить на ефіри. Я вважаю що Безсмертний, який в політиці вже кілька десятків років, і був одним з головних політиків при Ющенку, не має морального права розказувати - що треба вести перемовини з сепаратистами в Марїнці. Безсмертний їздив в Мінськ з Медведчуком, Безсмертний один з авторів цієї зухвало нахабної політичної системи", - пояснила свою точку зору волонтер.

Також читайте на "Апострофы" інтерв'ю: "Війну на Донбасі загострюють, а героям АТО буде загрожувати в'язниця - Роман Безсмертний".