RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Голова ХОДА Світлична зустрілася з керівництвом впливової міжнародної організації

Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична провела зустріч з генеральним директором IDLO Айрін Хан, під час якої вони підвели підсумки реалізованих спільних проектів і визначили подальші плани співпраці.

Про це повідомляє прес-служба обладміністрації.

В ході зустрічі з главою ХОДА генеральний директор Міжнародної організації правового розвитку Айрін Хан високо оцінила результати спільної роботи по впровадженню системи державних закупівель ProZorro і створення в Харківській області Регіонального центру послуг. Вона зазначила, що розвиток Харківського регіону та українського Сходу є важливим не тільки для України, але і для всієї Європи.

"Під час зустрічі обговорили питання подальшої співпраці за напрямками боротьби з корупцією, прозорості публічних фінансів, забезпечення сумісності держреєстрів. Також торкнулися питання захисту інтелектуальної власності, впровадження інноваційних підходів в промисловості і теми розвитку і взаємодії з громадянським суспільством", - розповіла за підсумками зустрічі Юлія Світлична.

Під час спілкування з главою ХОДА генеральний директор IDLO також підняла питання можливого приєднання України до цієї організації, яка зараз налічує 30 країн-членів. Сторони домовилися про спільні дії в цьому напрямку.