RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Винні в затягуванні розслідувань по Майдану повинні відповісти за це - Гриценко

Винні в затягуванні розслідування злочинів на Майдані повинні відповідати за свою бездіяльність.

Про це в коментарі каналу ICTV сказав Анатолій Гриценко.

"Докази, які треба було швидко зібрати, вже знищені. Хіба вже нова прокурорсько-слідча команда спробує ще раз підняти цю справу. Але ті, хто винні в такому затягуванні, повинні відповідати за свою бездіяльність", - підкреслив лідер "Громадянської позиції".

Сьогодні, в День Переваги та Свободи, Анатолій Гриценко разом з лідером руху "Хвиля" Віктор Чумак, головою Європейської партії України Микола Катеринчук, екс-народними депутатами Миколою Томенком і Тарасом Стецьківим і партійцями "Громадянської позиції" вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

"Ми вистояли, знесли цю владу, показали свою силу і свою гідність. Нам не все вдалося. Ми зараз це бачимо. У багатьох є відчуття зневіри, жалю за те, що вийшли. Не шкодуйте. Ми вийшли чесно. Вони діяли нечесно", - сказав Гриценко в своєму зверненні з нагоди Дня Переваги та Свободи.

Лідер "Громадянської позиції" додав, що в Україні потрібно створити систему, щоб поставити владу в рамки. Він додав, що створити таку систему буде можливість після виборів.

"Люди піднімуть свій голос і знову знесуть влада, коли вона буде діяти всупереч їх інтересам. Це дійсно шанс і це вирішальний бій за майбутнє країни і за нашу гідність. Я вірю, що ми з вами цей бій виграємо, тому що чесних більше", - підкреслив Анатолій Гриценко.