RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Роспропаганда не має нічого спільного зі свободою слова - Бурбак

Фракція "Народний фронт" звернулася до президента з проханням розглянути на засіданні РНБО постанову Верховної Ради "Про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" по проросійським телеканалам "112 Україна" і "NewsOne".

Про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції Максим Бурбак.

Він зазначив, що вчора в ефірі одного з цих телеканалів транслювали черговий фейк проти нього і представників "Народного фронту".

"Вчора один з підконтрольних Кремлю і Медведчуку так званих телеканалів вилив на мене низькопробний інформаційний бруд. Нічого іншого "Народний фронт" від телеканалу Путіна-Медведчука не очікував. На війні як на війні - ворог прагне знищити патріотичні українські сили. Але "Народний фронт" ніколи не піде на компроміси з тими, хто займається пропагандистською підривною роботою проти нашої країни ", - сказав він.

За словами голови фракції, "брехня і пропаганда не мають нічого спільного зі свободою слова".

"Тому ми підтримали звернення до РБНО про введення санкцій проти юридичних осіб" 112 Україна "і" NewsOne ". Ще раз закликаємо членів фракції БПП і представників інших державних сил бойкотувати телеканали Путіна-Медведчука -" 112 Україна" і "NewsOne "- і не відвідувати їх ефірів. Звертаємося до президента нарешті розглянути на засіданні РНБО відповідну постанову Верховної Ради. Брехня і пропаганда - не має нічого спільного зі свободою слова ", - заявив Бурбак.

Він нагадав, що "Народний фронт" неодноразово вимагав усунення Медведчука від переговорів, де він нібито представляє Україну.

"Ми неодноразово вимагали усунення Медведчука від участі в Тристоронній контактній групі, припинення його безперешкодних перельотів в Москву під прикриттям звільнення українських заручників, а насправді для отримання чергових інструкцій від Путіна для реалізації реваншистських планів в Україні. Наша фракція систематично закликає СБУ розслідувати діяльність Медведчука , як координатора проросійського реваншу і контрреволюції в Україні. ", - додав глава фракції НФ.

"До речі," 112-му каналу "також доведеться відповідати за брехню, яку вони поширюють за вказівкою їх кремлівських роботодавців. Досить безкарно поширювати в Україні брехня і ворожу пропаганду", - підсумував Максим Бурбак.