RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

В "Народному фронті" розповіли про проведені за президента Порошенка реформах

"Народний фронт" подякував президенту Петру Порошенку за п'ять років спільної роботи.

Про це на погоджувальній раді сказав керівник фракції Максим Бурбак.

"Хочу зазначити персональний внесок Петра Порошенка в ті позитивні і небувалі перетворення, які пройшла Україна в попередні п'ять років. Від себе особисто, від фракції "Народний фронт" і від лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка хочу подякувати Петра Порошенка за 5 років спільної роботи", - підкреслив керівник фракції.

Він зазначив, що значна частина досягнень України з 2014 року була ініційована і реалізована урядом Арсенія Яценюка і продовжена прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

"Безвіз, енергетична незалежність, захист української мови, протидія російській пропаганді, санкції проти Росії, макроекономічна та фінансова стабільність, пріоритетне фінансування української армії, реформа освіти і МВС. Це ті результати, якими завжди буде пишатися "Народний фронт", - підкреслив Бурбак.

Він також зазначив, що вибори президента пройшли демократично.

"Висока громадянська активність на виборах є підтвердженням віри людей в майбутнє нашої країни. Наша нація не раз демонструвала, що буде боротися за свої ідеали до перемоги. Це повинен усвідомлювати кожен з нас. Про це повинен пам'ятати наступний президент", - зазначив народний депутат.