RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Тимошенко закликала президента, уряд і Раду негайно ухвалити бюджетну резолюцію

Юлія Тимошенко звернулася до президента, парламенту і уряду вийти зі ступору політичних подій і включитися в роботу над бюджетною резолюцією, розпланувавши стратегію життя держави на 3 роки.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Як зауважила лідер партії, 29 травня по суті, не було проведено засідання уряду, а тому зірвалося ухвалення бюджетної резолюції, обов’язковість якої передбачена Бюджетним кодексом.

"Якщо ми вчасно не ухвалимо цей документ (до 1 червня), не заплануємо наше життя, це означатиме, що країна йде на три роки в хаосі та без змін", – зазначила вона.

Юлія Тимошенко висловила думку, що в країні "реальні кроки замінені політичним хаосом, домовленостями, непослідовною роботою всіх органів влади".

Голова "Батьківщини" звернулася до президента, парламенту і уряду, щоб вони звернули увагу на Бюджетний кодекс, на те, що країна знаходиться в "некерованому" стані, і подали до 1 червня бюджетну резолюцію до парламенту, а парламент ухвалив її.

"Якщо цього не відбудеться, це означатиме, що країна дарма змін очікує. Я не хочу цього допустити. Наша команда і я особисто готова включитися до роботи над бюджетною резолюцією, і разом із президентом розпланувати на базі Нового курсу стратегію життя держави на 3 роки", – запевнила лідер "Батьківщини".