RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Коаліційні перемовини: експерт розказав про домовленості "Слуги народу" з "Батьківщиною"

Перемовини про формат наступної коаліції можуть вестись на рівні очільника "Слуги народу" Дмитра Разумкова та Андрія Ніколаєнка, лідера партії "Основа", який йде в Раду за списками "Батьківщини".

Таку думку висловив політичний експерт Владислав Дзівідзінський під час ефіру на телеканалі "Київ", коментуючи відсутність конкретних домовленостей між Володимиром Зеленським та Юлією Тимошенко.

"Варто припустити, що консультації щодо формування нової парламентської більшості будуть проводити лідери двох політичних сил. Переговорний процес може відбуватися між лідером партії "Слуга народу" Дмитром Разумковим та Андрієм Ніколаєнко, вони мають тісні зв’язки і, наскільки мені відомо, ведуть перемовини про можливе об’єднання", – відзначив Дзівідзінський.

Політолог також додав, що Юлія Тимошенко є ймовірною кандидатурою на посаду голови уряду.

"Найбільш ймовірна кандидатура на пост прем’єра – Юлія Тимошенко, але ще не відомо, які домовленості будуть з іншими політичними силами. Зокрема, перемовини не ведуться між Тимошенко і Зеленським напряму, а на заяви Вакарчука новообраний президент поки не реагує", – додав експерт.