RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

З'явилася відповідь, що не так з кадровою політикою Зеленського

Кадрова політика новопризначеного президента України Володимира Зеленського явно йде в розріз з низкою обіцянок, даних ним під час передвиборчої кампанії.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив голова правління "Громадського радіо" Андрій Куликов.

"Я вважаю, що рано робити висновки, поки не пішли призначення до Кабінету міністрів, а це станеться бозна-коли - і вибори для цього потрібні, і післявиборчий період. Доти робити висновки зарано. Що стосується Адміністрації президента, чесно кажучи, ми стільки останнім часом говорили, що не такий це вже і керівний орган, що аналізувати його глибоко я б не дуже хотів. Але впадає все ж таки в око те, що, незважаючи на обіцянки робити все по-інакшому, ми бачимо серед призначенців і призначенок президента людей, з якими його пов’язують ділові інтереси, особиста дружба. Це не є, на мою думку, абсолютним мінусом, але не дуже збігається з тим, що нам було обіцяно", - пояснив свою точку зору він.

Також, за ловами експерта, Зеленському не вистачає послідовності.

"В тому то і справа, що всі беруть, всі кажуть, що, можливо, тимчасово, але якщо ти уже робиш вигляд, що ти інакший, то будь послідовний. Хоча гасло "Тому що послідовний", як ми пам’ятаємо, належало зовсім іншим людям, хоча хтозна - зовсім чи не зовсім іншим. Я в команді нового президента знаю людей, які давним-давно в українській політиці або близько до неї, - це не найгірші фахівці", - додав Куликов.

Детальніше про початок президентства Володимира Зеленського і обіцянку мирних переговорів, читайте в матеріалі "Апострофа": Росія готова до масштабного наступу на Донбасі - Андрій Куликов.