RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Коломойський заграє з Путіним: військовий експерт заявив про експерименти над Україною

Відомий український олігарх Ігор Коломойський веде якусь гру з президентом Росії Володимиром Путіним, ставлячи жорсткі експерименти над українцями.

Таку думку в колонці на "Апострофі" висловив військовий експерт і блогер Олексій Арестович.

Взагалі, нас випробовують. Коломойський каже те, що хочуть зробити Зеленський і Богдан. І вони дивляться – проковтне народ чи ні. Якщо будуть протести, скажуть – "ми пожартували" або "це вирвано із контексту". Якщо проковтнемо, то буде політичне рішення – піти на прямі перемовини з так званими лідерами ДНР і ЛНР. Про це сказав Путін – і про це ж саме каже Коломойський. Значить, вони діють синхронно", - впевнений він.

Також він назвав причини, через які Коломойський може так себе вести.

"Не виключено, що Коломойський може загравати з Путіним через те, що його притисли американці (громадяни США Ігор Фруман і Лев Парнас, які є клієнтами особистого адвоката Трампа Рудольфа Джуліані, подали в Україні позов до суду на Коломойського. Вони вимагають 200 млн грн компенсації моральної шкоди за те, що він назвав їх аферистами, – "Апостроф"). Свого часу він фінансував добровольців, намагаючись зробити з них свої приватні армії, він не відстоював Україну. Але добровольці не погодилися на його ідеї. Якщо будуть прямі переговори (з бойовиками) – я не заздрю ні Коломойському, ні Зеленському. Народ підніметься і – не знаю, в якій формі це буде, але їм це не пробачать",- додав експерт.

Детальніше про це, читайте в матеріалі "Апострофа": Кінець буде один: що робити Зеленському з пропозицією Путіна.